Uw bedrijf verhuizen zonder stress!

U heeft plannen om binnenkort met uw bedrijf of afdeling te verhuizen. Heeft u daarbij alles onder controle of ziet u er torenhoog tegenop? Heeft u aan alle kleine details gedacht om uw bedrijf te verhuizen of ziet u door de bomen het bos niet meer. Als verhuisbedrijf snappen we de twijfel als geen ander. Een bedrijf verhuizen is tenslotte niet iets dat u elke dag doet. Gelukkig doet verhuisbedrijf Steven van den Ham dat wel. Om een bedrijf te verhuizen hebben we het juiste materieel, mensen, kennis én ervaring om de bedrijfsverhuizing in goede banen te leiden en uw bedrijfsvoering zo min mogelijk last te laten ondervinden van het verhuizen van het bedrijf.


Een bedrijf verhuizen met een projectmatige aanpak

Het verhuizen van een bedrijf is een hele klus. Daarom pakken we dit graag vanaf het begin projectmatig aan. We stellen direct een projectcoördinator aan die samen met uw projectleider een plan van aanpak, gedetailleerde planning en draaiboek maakt. Zo zorgen we er voor dat alles van tevoren weloverdacht is en niets aan het toeval wordt overgelaten. Een bedrijf verhuizen moet tenslotte niet ten koste gaan van uw bedrijfsvoering. Hoewel overlast nooit helemaal te voorkomen is, zorgt onze methode van bedrijfsverhuizing voor een soepel verloop voor u, uw medewerkers, uw klanten en uw leveranciers. U bent binnen de kortste keren weer "back in business".


Een bedrijf verhuizen, zowel intern als extern

Hoewel een compleet bedrijf verhuizen naar een andere locatie veel omvangrijker lijkt (en het ook vaak is) dan een interne verhuizing, moet men over deze laatste zeker niet te lichtzinnig denken. Natuurlijk is een bedrijf verhuizen naar een andere locatie complex omdat er aan veel verschillende zaken gedacht moet worden. Maar ook verhuizing binnen een bedrijf heeft een behoorlijke impact. Als een interne bedrijfsverhuizing niet op dezelfde projectmatige manier wordt aangepakt, zal het onnodig lang duren voor de medewerkers op hun nieuwe plek weer als voorheen kunnen werken. Voor verhuisbedrijf Steven van den Ham is het om het even. Een bedrijf verhuizen binnen of buiten de muren van het huidige gebouw, u kunt voor beiden bij ons terecht.


Een bedrijf verhuizen, denk dan ook aan...

Bij een bedrijfsverhuizing komt meer kijken dan u denkt. Voor de hand liggende zaken zoals het verhuizen van meubilair en andere inboedel of het verhuizen van de telefoon. Maar er zijn ook zaken waar u in eerste instantie niet meteen aan denkt.

Een kleine opsomming van onderwerpen die bij een bedrijf verhuizen ter sprake kunnen komen zijn:
  • Een bedrijfsverhuizing heeft vaak gevolgen voor de lopende verzekeringen (inboedel, aansprakelijkheid, brand).
  • Gaat uw bedrijf verder weg verhuizen, dan heeft dit soms verregaande consequenties voor situatie van de medewerkers.
  • Wijzigt uw bedrijf van adres? Denk dan aan het bestellen van nieuw drukwerk.
  • Inventariseer het meubilair. Wat moet er nieuw aangeschaft worden en wat gaat niet mee naar de nieuwe plek?
  • Betrek uw personeel bij de bedrijfsverhuizing zodat ze zich snel thuisvoelen op hun nieuwe stek.
  • Ontvangt u veel bezoek op uw locatie? Zorg dan voor een goede communicatie richting klanten en leveranciers.
Natuurlijk is verhuisbedrijf Steven van den Ham niet voor alle onderwerpen de aangewezen partij. Maar door onze kennis en ervaring op het gebied van bedrijfsverhuizingen kunnen we u er wel op wijzen. Bovendien gaat onze dienstverlening bij een bedrijf verhuizen verder dan u denkt. Als verhuiscoördinator zijn we de spin in het web en houden we overzicht. We signaleren tijdig de zaken die wellicht over het hoofd worden gezien of uit de planning dreigen te lopen. Samen met uw "verhuisteam" verhuizen we uw bedrijf met zo min mogelijk overlast voor u, uw  medewerkers, klanten en leveranciers.


Uw bedrijf verhuizen, dat doen we samen

Samen uw bedrijfsverhuizing in goede banen leiden, dat is de uitdaging van Verhuisbedrijf Steven van den Ham. Wilt u meer weten over onze dienstenpakket bij het verhuizen van een bedrijf, bekijk dan ook de informatie over kantoorverhuizing, schoolverhuizing, kunstverhuizing, verhuizing van een zorginstelling, facility management, archiefopslag en kantoormeubelopslag. Of neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.