Internationaal verhuizen

Europa​

Verhuizen van of naar het buitenland is een hele onderneming. Alles is anders en uw verhuizing vraagt om extra aandacht. Van het transport en de planning tot aan de wijze van verpakking en douaneaangelegenheden. Steven van den Ham Verhuisservice BV heeft veel ervaring met deze specifieke aanpak.

Binnen Europa verhuizen we uw kostbaarheden voornamelijk via de weg, maar eventueel ook per boot of luchtvracht. Uw verhuizing kunt u tot in de puntjes door ons laten verzorgen of u kunt kostenbesparend werken en een aantal zaken zelf doen; de keus is aan u. 

Indien nodig kunt u ook tijdelijk gebruik maken van onze opslagmogelijkheden. Onze verhuisadviseur komt graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Ons bezoek en de offerte zijn gratis en verplichten u tot niets.

Intercontinentaal

Verhuist u naar of vanuit een land buiten Europa? Ook dan is Steven van den Ham Verhuisservice BV de aangewezen partij. Als lid van een gespecialiseerd mondiaal agentennetwerk, beschikken we over betrouwbare verhuispartners in alle continenten van de wereld. Vanuit Nederland coördineren we uw verhuizing. U doet gewoon zaken met een Nederlandse partij en wij zorgen voor de communicatie met de verschillende partijen in het buitenland. Zo wordt een internationale verhuizing een spannende maar vooral plezierige onderneming, en geen stressvolle.

Onze verhuisadviseur geeft u graag advies en kan het gehele verhuistraject toelichten in een persoonlijk gesprek. Ons bezoek en de offerte zijn gratis en verplichten u tot niets.