Opslag

Tijdens een verhuizing of een langdurig verblijf in het buitenland is het soms noodzakelijk om uw inboedel tijdelijk op te slaan. Maar ook als u behoefte heeft aan extra bergruimte is de tijdelijke opslag van de Steven van den Ham Verhuisservice BV een veilige oplossing om uw spullen tegen een gunstig tarief te bewaren.

Opslag inklapbaar

Inboedelopslag

Steven van den Ham Verhuisservice BV biedt u diverse mogelijkheden om uw inboedel geheel of gedeeltelijk op te slaan. We slaan uw goederen op in onze eigen geconditioneerde en beveiligde moderne opslagloods. Alle voorzieningen voldoen aan de strengste eisen op het gebied van brandveiligheid en inbraakpreventie. Uw spullen zijn dus schoon, veilig en verwarmd opgeborgen. Voor praktisch advies en ondersteuning ter plekke is er bovendien altijd persoonlijke assistentie aanwezig.

Kunstopslag

Kunst is kostbaar, onvervangbaar en kwetsbaar. Daarom vraagt het opslaan van kunst extra aandacht. Steven van den Ham Verhuisservice BV is hierin gespecialiseerd. Wij beschikken over opslagruimtes met klimaatbeheersings- en beveiligingssystemen. Op verzoek zorgen we zelfs voor extra fysieke bewaking.

De beste zorg voor uw kunstobjecten
Kunst kan tijdens een verbouwing of verhuizing behoorlijk in de weg staan. U wilt tenslotte niet dat er iets mee gebeurt. Of wellicht is uw kunstcollectie te groot om in uw huis of bedrijf een mooi plaatsje te kunnen geven. Sla het dan met een gerust hart tijdelijk op bij Steven van den Ham Verhuisservice BV. Indien gewenst verpakken en verplaatsen we de kunstobjecten zelf, maar u kunt uw kunstobjecten ook zelf brengen naar onze geconditioneerde opslagloods in Velp. Prijzen zijn op aanvraag.

Archiefopslag

Ondanks het digitale tijdperk wordt er nog steeds heel veel op papier bewaard. Naarmate een bedrijf groeit of langer bestaat, groeit het archief dan ook navenant mee. Extra kantoorruimte is vaak niet voorhanden of erg kostbaar. Steven van den Ham Verhuisservice BV biedt hiervoor de ideale oplossing.

Creëer ruimte door uw archieven op te slaan bij Steven van den Ham Verhuisservice BV
Het opslaan van uw archieven bij een gerenommeerde partij als Steven van den Ham biedt alleen maar voordelen:
Veilig: sensoren en camera’s houden uw archief in de gaten tegen ongewenste gasten.
Beschermd: onze ruimten zijn geconditioneerd en voldoen aan alle eisen van brandveiligheid.
Overzichtelijk: via een barcode kunt u uw documenten altijd snel weer terugvinden.
Beheersbaar: u bepaalt zelf welke medewerkers u toegang verleent tot het archief.

Indien gewenst leveren we u speciale zuurvrije archiefdozen die uw documenten optimaal beschermen. Maar u kunt ook uw eigen archiefsysteem gebruiken.

Kantoormeubelopslag

Kantoormeubilair dat wegens omstandigheden over is, kan een behoorlijke sta-in-de-weg zijn. U wilt het niet wegdoen, maar u kunt het ook niet meer kwijt in uw bedrijf. Bij Steven van den Ham Verhuisservice BV slaat u uw overtollige meubilair tijdelijk op onder de beste condities.

Veilige opslag van uw kantoormeubelen
Steven van den Ham Verhuisservice BV is gespecialiseerd in het opslaan en beheren van kantoorinventarissen. Tafels, stoelen, kasten, ladeblokken, computers etc. Wij beschikken over beveiligde en geconditioneerde opslagfaciliteiten en zorgen ervoor dat uw kantoormeubelen onder de meest ideale omstandigheden worden opgeslagen.

We stemmen de manier van opslaan af op uw wensen. De opslagmethodiek wordt afgestemd op de klantbehoefte, per m2 of in opslagcontainers.