Een opslagruimte voor uw inboedel

Tijdens een verhuizing, een langdurig verblijf in het buitenland of simpelweg behoefte aan extra bergruimte kan het fijn zijn (en is het soms zelfs noodzakelijk) om uw inboedel onder te brengen in een tijdelijke opslag. Steven van den Ham Verhuisservice B.V. biedt u een opslagruimte in Gelderland waar u al uw spullen tegen een gunstig tarief kunt bewaren. Een veilige oplossing voor uw kostbaar bezit!

Opslag van goederen nodig? Maak een afspraak met Steven van den Ham Verhuisservice B.V.! Onze adviseur komt gratis en vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op te stellen. U bereikt ons via 085-0012605 of info@stevenvandenham.nl. Wij zijn werkzaam in o.a. Elst, Tiel, Arnhem, Ede, Nijmegen en Veenendaal.

Opslag inklapbaar

Inboedelopslag

Uw inboedel opslaan? Steven van den Ham Verhuisservice B.V. biedt u diverse mogelijkheden. Geef uw inboedel geheel of gedeeltelijk aan ons uit handen en wij slaan uw goederen op in onze eigen geconditioneerde, beveiligde, moderne opslagruimte. Ideaal als tijdelijke opslag bij verhuizing, verbouwing of verblijf in het buitenland.

Alle voorzieningen van deze opslagloods voldoen aan de strengste eisen op het gebied van brandveiligheid en inbraakpreventie. Uw spullen zijn dus te allen tijde schoon, veilig en verwarmd opgeborgen. Voor praktisch advies en ondersteuning ter plekke is er altijd persoonlijke assistentie aanwezig in de opslagruimte.

Kunstopslag

Kunst kan tijdens een verbouwing of verhuizing behoorlijk in de weg staan. U wilt tenslotte niet dat er iets mee gebeurt. Of misschien is uw collectie te groot om in uw eigen woning of bedrijf een mooi plaatsje te geven. Sla uw kunstwerken dan met een gerust hart tijdelijk op in de ruime, geconditioneerde opslagbox van ons verhuisbedrijf.

De beste zorg voor uw kunstobjecten

Kunst is kostbaar, kwetsbaar en onvervangbaar. Daarom vraagt het opslaan hiervan om extra aandacht. Steven van den Ham Verhuisservice B.V. is hierin gespecialiseerd. Wij beschikken over opslagruimtes met klimaatbeheersings- en beveiligingssystemen. Op verzoek verzorgen wij zelfs extra fysieke bewaking voor uw kunst en antiek. Indien gewenst komen wij naar u toe om het verpakken en verplaatsen van de kunstobjecten van u uit handen te nemen, hoewel u dit ook zelf kunt verzorgen.

Archiefopslag

Ondanks het digitale tijdperk wordt er nog steeds heel veel op papier bewaard. Hoe langer een bedrijf bestaat en hoe meer het groeit, hoe meer het archief uitbreidt. Extra kantoorruimte is vaak niet voorhanden of erg prijzig. Verhuisbedrijf Steven van den Ham Verhuisservice B.V. biedt daarom de ideale oplossing: uw archief opslaan in een tijdelijke opslagruimte. Het opslaan van uw archieven bij ons biedt eigenlijk alleen maar voordelen:


  • Veiligheid: sensors en camera’s houden uw archief in de gaten en houden ongewenste gasten op afstand;
  • Bescherming: onze opslagruimte is geconditioneerd en voldoet aan alle eisen van brandveiligheid. Ook kunnen we u voorzien van speciale zuurvrije archiefdozen, maar u kunt eveneens uw eigen archiefsysteem gebruiken;
  • Overzicht: via een barcode kunt u uw documenten altijd snel weer terugvinden;
  • Beheersing: u bepaalt zelf welke medewerkers u toegang verleent tot uw archief.


Kantoormeubelopslag

Meubelopslag kan voor ondernemers een echte uitkomst zijn. Overtollig kantoormeubilair is namelijk een behoorlijke sta-in-de-weg. Zonde om weg te doen, maar niet rendabel om te laten staan. Bij Steven van den Ham Verhuisservice B.V. kunt u uw kantoormeubels tijdelijk kwijt in een opslagruimte voorzien van de beste condities. Tafels, stoelen, kasten, ladeblokken, computers… Bij ons kunt u het allemaal veilig onderbrengen.

Onze opslagfaciliteiten in Gelderland zijn beveiligd, brandveilig en voorzien van klimaatbeheersing. Met andere woorden: ideale omstandigheden voor kantoormeubelopslag. Bovendien stemmen wij de manier van opslaan af op uw wensen: afhankelijk van uw behoefte in opslagcontainers of per m².