Particuliere verhuizing

​Verhuizen is een stressvolle onderneming. Als ervaren verhuizers weten wij dat als geen ander. We kennen de klappen van de zweep en weten precies waar we op moeten letten om een verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Die kennis en ervaring gebruiken we graag om u te ontzorgen. Precies zoals u dat wenst; zowel zakelijk als particulier; volledig verzorgd of alleen voor de zware klussen. Steven van den Ham Verhuisservice BV brengt u veilig en snel van A naar B.

Particuliere verhuizing inklapbaar

Grote stukken verhuizen

Verhuizen kunt u in vele gevallen heel goed zelf doen. Echter, de grote stukken als meubels, de wasmachine en de droger maken het vaak lastig. Bij Steven van den Ham Verhuisservice BV kunt u er voor kiezen om alleen de grote, zware of onhandelbare stukken te laten verhuizen. Zo hoeft u geen sjouwers, transportmiddelen en verpakkingsmateriaal te regelen of te huren en bent u toch voordelig uit.Onze professionele en erkende verhuizers laden, transporteren, lossen en leveren uw inboedel af in uw woning en plaatsen het op de gewenste plek. Zo kunt u zich bezighouden met de andere werkzaamheden die de verhuizing met zich meebrengt.

Seniorenwoning

Senioren, maar ook hulpbehoevenden, mindervaliden en gehandicapten zijn bij een verhuizing vaak volledig van anderen afhankelijk. Niet alleen tijdens de verhuizing zelf, maar ook bij de voorbereidingen en de nazorg. Steven van den Ham Verhuisservice BV is gespecialiseerd in het verhuizen van deze specifieke doelgroep.

We besteden dat extra beetje aandacht zodat u of uw (schoon)ouders zorgeloos en zonder stress op de nieuwe stek arriveren. Die aandacht zit in de details; de plantjes staan weer op de vensterbank, de foto’s hangen aan de muur, het bed is opgemaakt en de televisie is aangesloten.

U hoeft slechts zelf naar de nieuwe plek te gaan en de rest wordt van A tot Z voor u geregeld. Bij aankomst treft u een sfeervolle nieuwe plek aan waar de koffie bij wijze van spreken al staat te pruttelen.

Gezinswoning

Een verhuizing is meer dan alleen maar het voorrijden van één van onze verhuiswagens. Er moet veel worden geregeld. Steven van den Ham Verhuisservice BV is uw regisseur voor het gehele verhuistraject, vanaf de eerste kennismaking tot het ophalen van lege verhuisdozen, staan we u bij met raad en daad.

Mogelijkheden van onze verhuisservice
Verhuizen kan op verschillende manieren. Belangrijk hierbij is dat er wordt geluisterd naar uw specifieke wensen en behoeften. Deze wensen en behoeften kunt u kenbaar maken aan uw persoonlijke verhuisadviseur.

Zaken die u onder andere kunt bespreken met onze verhuisadviseur zijn:
  • Welke objecten wij voor u mogen verhuizen. Gaat het om enkele stukken, zoals een piano of wasmachine of wenst u een verhuizing van uw complete inboedel.
  • Welke werkzaamheden u wilt uitbesteden, zoals het inpakken van kwetsbare spullen of het inpakken van alle benodigde dozen.
  • Of u onze hulp nodig heeft bij het monteren en demonteren van meubelstukken, het afkoppelen of aansluiten van de wasmachine of het ophangen van gordijnen, schilderijen of lampen.
  • Van welke verpakkingsmaterialen u gebruik wilt maken. Deze kunt u van ons in bruikleen krijgen.
Kosten van een verhuizing
U heeft de kosten van een verhuizing zelf in de hand door bepaalde werkzaamheden al dan niet zelf uit te voeren. U krijgt dan ook altijd een offerte op maat.Vrijstaande woning

Het verhuizen van of naar een vrijstaande woning, villa of penthouse vergt vaak meer planning en organisatie. De inboedel is omvangrijker, er zijn meer ruimtes en de afstanden in de woning zijn groter. We hebben ook regelmatig te maken met kostbare goederen zoals kunst of bijzondere verzamelingen die om extra zorgvuldigheid vragen. Zo verpakken we kwetsbaar meubilair in noppenfolie en maken we speciale kisten voor bijvoorbeeld kroonluchters.

Aanvullende diensten
Naast de verhuisservice kunt u tegen een redelijke vergoeding ook gebruik maken van onze aanvullende diensten als inboedelopslag of onze handymanservice. Onze verhuisadviseur komt graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Ons bezoek en de offerte zijn gratis en verplichten u tot niets.


Appartement of flat

Verhuizen van of naar een appartement of flat heeft soms heel wat voeten in de aarde. Te grote objecten moeten door een te krap trappenhuis of kunnen alleen via het raam naar buiten. Of wat dacht u van een appartement in de binnenstad waar praktisch geen ruimte om te parkeren of manoeuvreren is. Steven van den Ham Verhuisservice BV is uw redder in nood.

Met de nodige ervaring én de juiste hulpmiddelen zoals een verhuislift zorgen onze erkende en professionele verhuizers dat de klus zo is geklaard. U heeft de verhuizing volledig zelf in de hand. Wij helpen u alleen daar waar u dat nodig heeft. Voor inpakmaterialen, maar ook voor inboedelopslag of onze inpak- of handymanservice.

Kosten van de verhuizing
U heeft de kosten van de verhuizing zelf in de hand.
Onze verhuisadviseur komt graag langs om de mogelijkheden met u te bespreken. Ons bezoek en de offerte zijn gratis en verplichten u tot niets.