Erkend verhuisbedrijf

Verhuizen is een stressvolle onderneming. Als ervaren verhuisbedrijf in Gelderland weten wij van Steven van den Ham Verhuisservice B.V. dat als geen ander. We kennen de klappen van de zweep en weten precies waar we op moeten letten om uw verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Die kennis en ervaring gebruiken we graag om u te ontzorgen. Precies zoals u dat wenst, volledig verzorgd of alleen voor de zware klussen. Onze erkende verhuizers brengen u veilig en snel van A naar B.

Meer weten of direct een afspraak maken? Vraag geheel vrijblijvend een bezoek en offerte aan door te bellen naar 085-0012605 of mailen naar info@stevenvandenham.nl. Steven van den Ham Verhuisservice B.V. is uw verhuisbedrijf in Gelderland (Elst, Tiel, Wageningen, Nijmegen, Ede, Arnhem, Veenendaal en omstreken).

Particuliere verhuizing inklapbaar

Verhuisservice van A tot Z

Een verhuizing bestaat voor ons verhuisbedrijf uit veel meer dan alleen maar het voorrijden van een van onze verhuiswagens. Er komt bij een particuliere verhuizing per slot van rekening behoorlijk wat kijken. Daarom zijn wij uw regisseur voor het gehele verhuistraject: vanaf de eerste kennismaking tot het ophalen van lege verhuisdozen staan wij u bij met raad en daad.

Mogelijkheden van onze verhuisservice

Verhuizen kan op verschillende manieren. Belangrijk hierbij is dat uw specifieke wensen en behoeften gehoord worden. Maak deze dus gerust kenbaar aan uw persoonlijke verhuisadviseur van Steven van den Ham Verhuisservice B.V. U kunt onder andere de volgende zaken bespreken:

  • Welke objecten mogen wij voor u verhuizen? Gaat het om enkele grote stukken (zie onder) of om de complete inboedel?
  • Tot in hoeverre wilt u het inpakken uitbesteden? Alleen de kwetsbare spullen of alle benodigde dozen?
  • Heeft u onze hulp nodig bij het (de)monteren van meubelstukken, het afkoppelen en aansluiten van wasmachines, het ophangen van gordijnen, schilderijen en lampen? Onze handyman doet het graag voor u.
  • Van welke verpakkingsmaterialen wilt u gebruik maken? U kunt deze van ons in bruikleen krijgen.

Kortom: van tevoren leggen we vast wat u wilt en hoe wij dit voor u kunnen uitvoeren. Zo garanderen wij een snel en soepel verloop op de dag van de verhuizing zelf. De kosten liggen zo eveneens geheel in eigen handen. De adviseur van onze verhuisfirma komt met plezier en geheel vrijblijvend bij u langs.

Vrijstaande woning

Van of naar een vrijstaande woning, villa of penthouse verhuizen vraagt vaak om wat meer planning en organisatie. De inboedel is omvangrijker, er zijn meer ruimtes en de afstanden in de woning zijn groter. Daarnaast is er extra zorgvuldigheid nodig bij de omgang met kostbare goederen zoals kunst of bijzondere verzamelingen.

De professionals van ons verhuisbedrijf weten precies hoe ze om moeten gaan met al dit soort zaken. Zo verpakken we kwetsbaar meubilair in noppenfolie en maken we speciale kisten voor bijvoorbeeld kroonluchters. Ook kunt u tegen een redelijke vergoeding gebruik maken van aanvullende diensten zoals onze handymanservice en inboedelopslag.

Appartement of flat

Verhuizen van of naar een appartement of flat heeft soms heel wat voeten in de aarde. Grote objecten moeten door een te krap trappenhuis of kunnen alleen via het raam naar buiten. Of wat dacht u van een appartement in de binnenstad, waar praktisch geen ruimte is om te parkeren of manoeuvreren? Verhuisbedrijf Steven van den Ham Verhuisservice B.V. is dan uw redder in nood.

Met de nodige ervaring én de juiste hulpmiddelen zoals een verhuislift zorgen onze erkende en professionele verhuizers dat de klus zo is geklaard. U heeft de verhuizing volledig zelf in de hand. Wij helpen u alleen daar waar u dat nodig heeft.

Zware spullen verhuizen

Verhuizen kunt u in vele gevallen prima zelf doen. Echter maken grote stukken als meubels, de wasmachine en de droger het vaak lastig. Verhuizers gezocht om dit van u uit handen te nemen? Bij ons verhuisbedrijf kunt u er tevens voor kiezen om alleen de grote, zware of onhandelbare stukken te laten verhuizen. Zo hoeft u geen sjouwers, transportmiddelen en verpakkingsmateriaal te regelen en bent u toch voordelig uit.

Onze professionele en erkende verhuizers laden, transporteren, lossen en leveren uw inboedel af in uw woning en plaatsen het op de gewenste plek. Zo kunt u zich bezighouden met de andere werkzaamheden die de verhuizing met zich meebrengt.

Seniorenverhuizing

Senioren, hulpbehoevenden, mindervaliden en gehandicapten zijn bij een verhuizing vaak volledig van anderen afhankelijk. Zowel bij de verhuizing zelf als bij de voorbereidingen én de nazorg. Ons erkende verhuisbedrijf is gespecialiseerd in het verhuizen van deze specifieke doelgroep.

Wij besteden dat extra beetje aandacht, zodat u en/of uw (schoon)ouders zorgeloos en zonder stress op de nieuwe stek arriveren. Die aandacht zit in de details; de plantjes staan weer op de vensterbank, de foto’s hangen aan de muur, het bed is opgemaakt en de televisie is aangesloten.

U hoeft zelf slechts naar de nieuwe plek te gaan: de rest wordt van A tot Z voor u geregeld door ons verhuisbedrijf. Bij aankomst treft u meteen een sfeervolle nieuwe plek aan waar de koffie bij wijze van spreken al staat te pruttelen.

Goedkoop verhuizen

Niemand tast graag diep in de buidel voor een verhuizing. Natuurlijk kunt u gaan voor het eerste de beste goedkope verhuisbedrijf, maar krijgt u daar de service die u verdient? Met onze verhuisservice maken wij het u gemakkelijk terwijl we het voordelig houden. U heeft de kosten namelijk volledig in de hand. U bepaalt zelf welke werkzaamheden u aan ons uit handen geeft en welke u zelf uitvoert. Onze verhuisadviseur komt langs om uw wensen te bespreken en stelt een offerte op maat voor u op. Het bezoek en de offerte zijn altijd gratis en vrijblijvend. Wel zo fijn!