Verhuizen Ede/Wageningen

Als u googelt op verhuizen Ede/Wageningen komt u al gauw Steven van den Ham Verhuisservice tegen. En dat is niet zo gek, want met een vestiging in Ede is verhuizen in de regio Ede Wageningen voor ons als een thuiswedstrijd. Of u nu naar Ede of Wageningen verhuist of er juist uit vertrekt, Steven van den Ham Verhuisservice is uw partij.


Verhuizen Ede/Wageningen - Let op de roze verhuiswagen Steven van den Ham

Steven van den Ham Verhuisservice is een opvallende verschijning. Onze roze verhuiswagens ziet u regelmatig rijden in de regio Ede Wageningen. Dat is niet zo vreemd, want veel mensen uit Ede Wageningen die verhuizen hebben al naar volle tevredenheid gebruik gemaakt van onze diensten. Verhuizen in Ede of Wageningen met Steven van den Ham Verhuisservice is namelijk verhuizen zoals U het voor ogen heeft. We kennen geen standaard dienstenpakket. U verhuizing naar Ede Wageningen is tenslotte ook niet standaard. Met ons kunt verhuizen in Ede Wageningen op uw eigen manier. U stelt uw eigen verhuispakket samen:
  • Laat ons uw hele huisraad inpakken in speciale verhuisdozen.
  • Moeite met al die apparaten? Laat ons demonteren, verhuizen en monteren.
  • Wilt u alleen de verhuizing van uw kostbaarheden of de grote stukken uitbesteden. Ook dat is mogelijk.
  • Speciaal voor senioren; we helpen u zelfs met inrichten en het ophangen van schilderijen of gordijnen.
Kortom, u regelt uw verhuizing van of naar Ede Wageningen naar gelang uw eigen mogelijkheden, tijd en portemonnee.


Verhuizen Ede/Wageningen - Ook voor tijdelijke opslag

Steven van den Ham Verhuisservice is zowel thuis in particuliere als zakelijke verhuizingen. Ook als u tijdelijk opslag nodig heeft om het verhuizen naar Ede of Wageningen nog even op zich laat wachten kunt u Steven van den Ham inschakelen. In ons depot in Velp staan uw waardevolle spullen veilig opgeslagen tot het moment dat de dag van verhuizen van of naar Ede Wageningen aanbreekt.

Wij verhuizen ook in onder andere de volgende regio's: 
Arnhem, Veenendaal, Nijmegen en Tiel.

Verhuizen Ede/Wageningen