Verhuizen Nijmegen

Gefeliciteerd! U gaat binnenkort verhuizen in Nijmegen. U heeft tenslotte deze website van Verhuisbedrijf Steven van den Ham gevonden toen u zocht op verhuizen Nijmegen of iets vergelijkbaars. We voorzien u graag van gerichte informatie om uw verhuizing in Nijmegen zo goed mogelijk voor te bereiden.


Verhuizen Nijmegen en de regio

Als verhuisbedrijf uit Gelderland zijn we natuurlijk actief in Nijmegen. Maar onze verhuisservice rijkt ook tot ver buiten de landsgrenzen. Ook voor internationale verhuizingen draaien we onze hand niet om.

Wilt u verhuizen vanuit Nijmegen naar welke andere plaats dan ook in Nederland, kies dan voor een verhuisbedrijf in de buurt van Nijmegen. Praktisch gezien is dat de beste oplossing. Verhuisbedrijf Steven van den Ham is gevestigd in de rook van Nijmegen aan de snelwegen A15 en A325. Door onze gunstige ligging aan de A325, dé verbindingsweg tussen Arnhem en Nijmegen, zijn we in een mum van tijd bij u. Zo kunnen we samen uw verhuizing vanuit Nijmegen goed voorbereiden. Heeft u tijdelijke opslag nodig vóór het daadwerkelijke verhuizen vanuit Nijmegen? Ons depot bij Arnhem is eenvoudig bereikbaar. Ondanks dat het opgeslagen is, heeft u uw spullen dus toch nog dichtbij. Dat geeft een veilig gevoel. Als de verhuisdag echt is aangebroken, combineren we de spullen uit de opslag met uw inboedel uit uw huis in Nijmegen en verhuizen we het in één keer naar uw nieuwe woning.


Verhuizen naar Nijmegen?

Verhuizen naar Nijmegen kan een hele uitdaging zijn. Niet alle huizen in Nijmegen zijn even gemakkelijk te bereiken. Woningen met smalle trappen, hoge flats of huizen in smalle straatjes. Uitdagingen die verhuisbedrijf Steven van den Ham niet uit de weg gaat. Met onze opvallende verhuiswagens, verhuislift en gekwalificeerd personeel is zelfs de meest ingewikkelde verhuizing naar Nijmegen een peulenschil.

Uw verhuizing naar Nijmegen is bij Steven van den Ham Verhuisservice altijd maatwerk. U bepaalt zelf precies wat u zelf doet en wat u aan ons uitbesteedt. Zo heeft u controle over de kosten én de inzet. Heeft u voldoende hulp als u gaat verhuizen naar Nijmegen, maar heeft u alleen transport of een verhuislift nodig? Of wilt u juist uw familie en vrienden belasten met uw verhuizing naar Nijmegen en alles door ons laten doen? Alles is mogelijk.

Als u plannen heeft om te gaan verhuizen naar Nijmegen, dan komen we graag bij u op bezoek voor een vrijblijvend gesprek waarin we alle wensen en mogelijkheden bespreken. U ontvangt vervolgens een uitgebreide offerte op maat voor uw verhuizing van of naar Nijmegen.

Wij verhuizen ook in onder andere de volgende regio's:
Arnhem, Veenendaal, Ede/Wageningen en Tiel.

Steven van den Ham Verhuisbedrijf Elst: