Verhuisbedrijf Tiel

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf in de regio Tiel? Dan ben u bij Steven van den Ham Verhuisservice BV aan het juiste adres. Waarschijnlijk heeft u ons via google gevonden onder de termen "Verhuizen Tiel" of "Verhuisbedrijf Tiel". Of wellicht kent u ons via via. Het belangrijkste is dat u het juiste verhuisbedrijf in Tiel heeft gevonden. Wij helpen u graag verder!    


Verhuisbedrijf Tiel - Voor Particulier en Zakelijk

Verhuizen geeft een hele hoop stress met zich mee. Geen één verhuizing is voor Verhuisbedrijf Steven van den Ham te véél. Steven van den Ham Verhuisservice is een Erkend Verhuisbedrijf dat gevestigd is op industrieterrein Latenstein in Tiel. Door de gunstige ligging aan de snelweg A15 kan het verhuisbedrijf in Tiel gemakkelijk en met een korte reistijd de gehele regio bereiken. Naast onze kennis in de regio brengen wij ook onze vakmanschap mee. Met een gediplomeerde verhuisgroep wat goed op elkaar is ingespeeld verhuizen wij uw inboedel in een mum van tijd.  Hierdoor houdt u tijd over om andere dingen te doen, en kunt u de verhuizing met een gerust hart overlaten aan verhuisbedrijf Steven van den Ham Verhuisservice. 


Eenvoudig een offerte aanvragen

Vindt u het aanvragen voor een offerte ingewikkeld? Bij Steven van den Ham verhuisservice niet. U doet dit eenvoudig via onze website onder het kopje "Offerte aanvragen" of neem telefonisch contact op met ons kantoor op telefoonnummer +31 (0) 344-663131. Onze verhuisadviseurs helpen u dan graag verder op weg met de verhuizing.   

Wij verhuizen ook in onder andere de volgende regio's:
Arnhem, Nijmegen, Veenendaal, Ede Wageningen.

Steven van den Ham Verhuisbedrijf Tiel: