Zakelijke verhuizing

Een bedrijfsverhuizing, intern of extern, zorgt altijd voor een tijdelijke verstoring in uw bedrijfsvoering. Dat moet zo kort mogelijk duren. Bij voorkeur ondervindt u er helemaal geen hinder van. Een efficiënte planning en organisatie van uw zakelijke verhuizing in Gelderland is dan ook prioriteit nummer één voor ons verhuisbedrijf. Door middel van een draaiboek en checklist kan Steven van den Ham Verhuisservice B.V. daarbij uw aangewezen partner zijn.

Tijdens een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over onze service. Neem contact met ons op via 085-0012605 of info@stevenvandenham.nl om informatie op te vragen of direct een afspraak te maken. Steven van den Ham Verhuisservice B.V. verzorgt zakelijke verhuizingen in diverse plaatsen in Gelderland, zoals Wageningen, Veenendaal, Ede, Nijmegen, Arnhem en Tiel.

Bedrijfsverhuizing inklapbaar

Kantoorverhuizing

Met onze zakelijke verhuisservice voeren wij jaarlijks talloze interne en externe kantoorverhuizingen uit. Door de jaren heen hebben wij alle mogelijke aandachtspunten en valkuilen dan ook al eens meegemaakt. Zo zijn wij gekomen tot een specifieke en zeer efficiënte aanpak bij een bedrijf verhuizen. Deze aanpak is altijd maatwerk. In een oriënterend gesprek bespreken we samen uw persoonlijke wensen, waarna u een verhuisplanning toegespitst op uw situatie ontvangt.

Uw mogelijkheden bij Van den Ham


 • Verhuizen in de avond, het weekend of de vakantie
 • (Telefonisch) bereikbaar blijven tijdens het verhuizen van uw bedrijf
 • Gefaseerd verhuizen
 • Van of naar verschillende locaties verhuizen
 • Verhuizen van uw archief
 • Magazijnverhuizingen


Wij zorgen dat alle in- en extern betrokken partijen (bijv. telefonie en ICT) op elkaar zijn afgestemd, zodat u kunt rekenen op een onbezorgde zakelijke verhuizing en minimaal oponthoud van uw bedrijfsvoering. Om u helemaal te ontzorgen bieden wij tevens een handymanservice.

Schoolverhuizing

Rust en concentratie zijn essentieel voor zowel leerlingen/studenten als medewerkers in een schoolgebouw. Daarom plant Steven van den Ham Verhuisservice B.V. deze zakelijke verhuizing het liefst in op een moment dat de school het minst wordt gebruikt; ’s avonds, in het weekend of tijdens een schoolvakantie. En mocht dit toch niet mogelijk zijn, dan mag u erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om de lessen zo min mogelijk te verstoren. Zo kan iedereen rustig doorwerken!

Zorginstellingen

Het verhuizen van een zorginstelling is een vak apart. Tijdens zo’n zakelijke verhuizing draait het namelijk niet alleen om meubilair en pc’s. Bovenal behoeven de bewoners veel aandacht tijdens het verhuizen naar de nieuwe locatie. Op deze toch al kwetsbare doelgroep kan een dergelijke verhuizing dan ook enorme impact hebben. Steven van den Ham Verhuisservice B.V. houdt daar als geen ander rekening mee.

De mens centraal

Onze medewerkers zijn namelijk opgeleid tot Zorgverhuizer en besteden extra aandacht aan uw patiënten en cliënten. Onze projectleider betrekt zowel medewerkers als bewoners en hun familie bij het ingrijpende proces van de verhuizing. Zo staat de mens altijd centraal bij onze zorgverhuizingen en ondervindt men zo min mogelijk stress.

Kunstverhuizing

Bij het verhuizen van kunstwerken en antiek is uiterste zorg en aandacht vereist. Het gaat hierbij per slot van rekening om zeer kostbare, kwetsbare en vaak onvervangbare pronkstukken. De professionals van ons verhuisbedrijf zijn bekend met alle specifieke handelingen die bij een dergelijke verhuizing komen kijken.

De kunst van het verpakken

Een goede verpakking is onmisbaar bij het verhuizen van kunst en antiek. Onze medewerkers prepareren uw kunst- en antiekobjecten op zorgvuldige wijze en met de juiste verpakkingsmaterialen. Schilderijen, beelden, klokken en meubilair vinden zo een veilige weg naar hun nieuwe locatie.

Met onze betrouwbare en kundige medewerkers én een maatwerkverzekering is uw kostbare bezit bij Steven van den Ham Verhuisservice B.V. in goede en veilige handen.

Facility management

Als ondernemer bent u vaak veel tijd kwijt aan zaken die weinig met uw bedrijfsactiviteiten te maken hebben. Denk bijvoorbeeld het onderhoud van uw pand, beveiliging en ICT. Bij uw zakelijke verhuizing kan Steven van den Ham Verhuisservice B.V. u al dit soort facilitaire diensten uit handen nemen. Wij behouden het overzicht terwijl ons brede netwerk van betrouwbare partners de nodige activiteiten uitvoert. Facilitair management is altijd maatwerk, maar enkele voorbeelden zijn:


 • De kantooromgeving optimaliseren
 • Uw organisatie analyseren voor kostenbesparing
 • Het optimaliseren van beveiliging
 • Uw ICT onderhouden
 • Geschikte huisvesting zoeken (turn-key)
 • Onderhoudswerkzaamheden
 • Schoonmaakwerkzaamheden


Steven van den Ham Verhuisservice B.V. begeleidt u en/of uw personeel, maakt een planning, organiseert het geheel, geeft leiding en controleert. Met andere woorden: u wordt geheel ontzorgd, zodat u zich op de primaire werkzaamheden kunt blijven richten.