Zakelijke verhuizing

​​Een verhuizing, intern of extern zorgt altijd voor een tijdelijke verstoring in uw bedrijfsvoering. Dat moet zo kort mogelijk duren, bij voorkeur moet u er helemaal geen hinder van ondervinden. Een efficiënte planning en organisatie van de hele verhuizing is dan ook prioriteit nummer één. Door middel van een draaiboek en checklist kan Steven van den Ham Verhuisservice BV daarbij uw partner zijn.​

Bedrijfsverhuizing inklapbaar

Kantoor

Jaarlijks voeren wij talloze interne en externe kantoorverhuizingen uit. Door de jaren heen hebben we alle mogelijke aandachtspunten en valkuilen al eens meegemaakt. Zo zijn we gekomen tot een specifieke en zeer efficiënte aanpak van kantoorverhuizingen.

Die aanpak is altijd maatwerk. In een oriënterend gesprek bespreken we uw persoonlijke wensen, waarna u een verhuisplanning ontvangt die past bij uw situatie.

Voorbeelden van wensen waar we aan tegemoet kunnen komen zijn:
 • Verhuizen in de avond, het weekend of tijdens de vakantie
 • (Telefonisch) bereikbaar blijven tijdens de verhuizing
 • Gefaseerd verhuizen
 • Verhuizen van of naar verschillende locaties
 • Verhuizen van een archief
 • Magazijnverhuizingen
Bij een verhuizing zijn meestal meerdere in- en externe partijen betrokken. Denk daarbij o.a. aan telefonie en ICT. Steven van den Ham Verhuisservice BV stemt de planning ook met deze partijen af, zodat u kunt rekenen op een onbezorgde verhuizing en minimaal oponthoud van uw bedrijfsvoering. Zelfs voor alle bijbehorende klusjes kunt u een beroep op ons doen. Onze handymanservice ontzorgt u van A tot Z.

School

Het verhuizen van een school vergt extra aandacht voor planning en organisatie. Rust en concentratie zijn essentieel voor zowel leerlingen of studenten als voor de medewerkers. Daarom verhuist Steven van den Ham Verhuisservice BV de school bij voorkeur op die momenten dat de school het minst wordt gebruikt, zoals in het weekend, in de avonduren of tijdens vakanties.

Helaas is dat niet altijd mogelijk. In die situaties kunt u er op rekenen dat we er alles aan doen om de lessen zo min mogelijk te verstoren en iedereen in alle rust te laten doorwerken.

In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over onze werkwijze voor een zorgeloze verhuizing van uw onderwijsinstelling, zowel intern als extern.

Kunstverhuizing

Het verhuizen van kunstwerken en antiek is een zaak van uiterste aandacht. Vaak gaat het om zeer kostbare, onvervangbare en kwetsbare pronkstukken. De medewerkers van Steven van den Ham Verhuisservice BV kennen de specifieke handelingen die een dergelijke verhuizing vereist. We hebben veel ervaring in het verhuizen van kunst voor zowel particulieren als voor bedrijven en instellingen.

De kunst van het verpakken
Een goede verpakking is de essentie van een kunstverhuizing. Met groot vakmanschap en de juiste verpakkingsmaterialen prepareren onze medewerkers uw kunst- en antiekobjecten voor de verhuizing. Schilderijen, beelden, klokken en meubilair vinden zo een veilige weg naar hun nieuwe locatie.

Met onze betrouwbare en kundige medewerkers en een maatwerkverzekering is uw kostbare bezit bij Steven van den Ham Verhuisservice BV letterlijk in goede en veilige handen.

Zorginstelling

Het verhuizen van een zorginstelling is een verhaal apart. Want niet alleen materiële zaken als meubilair en pc’s moeten een plek naar de nieuwe locatie vinden, maar bovenal de bewoners behoeven veel aandacht. Voor deze toch al kwetsbare mensen kan een dergelijke verhuizing enorme impact hebben. Steven van den Ham Verhuisservice BV houdt daar als geen ander rekening mee.

De mens centraal
Bij de verhuizing van een zorginstelling zijn de materiële zaken van ondergeschikt belang. Onze medewerkers zijn opgeleid tot Zorgverhuizer en besteden extra aandacht aan uw patiënten en cliënten. Een verhuizing is voor hen zeer ingrijpend. Daarom betrekt onze projectleider zowel de medewerkers als de bewoners en hun familie bij het proces. Zo staat de mens bij onze zorgverhuizingen altijd centraal en ondervindt men zo min mogelijk stress.

Facility management

Als ondernemer bent u vaak veel tijd kwijt aan zaken die niets met uw bedrijfsactiviteiten van doen hebben. Denk daarbij aan het onderhoud van uw pand, beveiliging, ICT etc. Al deze facilitaire diensten kan Steven van den Ham Verhuisservice BV u uit handen nemen. Met onze jarenlange ervaring beschikken wij over een breed netwerk van betrouwbare partners die de activiteiten uitvoeren terwijl wij het overzicht behouden.

Wij begeleiden u of uw personeel en leveren diverse diensten die afgestemd zijn op uw wensen. We maken een planning, organiseren het geheel, geven leiding en controleren. U wordt geheel ontzorgd zodat u zich op het primaire arbeidsproces kan richten.

Facility management is volledig maatwerk, maar om u een beeld te schetsen van deze dienst vindt u hier enkele voorbeelden:
 • Het optimaliseren van uw kantooromgeving
 • Het analyseren van uw organisatie voor kostenbesparing
 • Het optimaliseren van beveiliging
 • Het verzorgen van onderhoudswerkzaamheden
 • Het onderhouden van uw ICT
 • Het zoeken van geschikte huisvesting (turn key)
 • Schoonmaakwerkzaamheden
In een persoonlijk gesprek vertellen wij u graag meer over onze diensten om uw facilitaire taken uit handen te nemen.